Camping rejser og brug af bil

Camping rejser og brug af bil

Vær social 🙂

mitsu-02Jeg må nok indrømme at jeg absolut elsker at være ude i det fri, tage på camping – så langt, så godt. Det er indtil videre meget acceptabelt for en voksen kvinde på 37, men nu er det sådan. Nu vil jeg gjerne bruge bil med tent, som de her

Jer er bosat lit uden for Hveragerdi i Island, men har masser af venner i andre steder. Tidligere, da det kun var mig selv, var det ikke noget problem at tage på en turné derovre og overnatte på diverse sofaer og gæsteværelser, men nu hvor det både er mig, min kæreste og vores søn på 3 år kan det efterhånden også være svært at finde plads til os alle. Så derfor er vi som regel begyndt at overnatte på campingpladser og i campinghytter når vi skal derover. Vi finder som regel en god campingplads, så er vi forholdsvist tæt på de fleste af dem vi gerne vil se. Lidt afhængigt af hvem vi gerne vil besøge, så foretrækker vi at finde en plads i nærheden af vores venner, da jeg og min kæreste kan jo begge to rigtig godt kan lide hinanden.

Vi snupper som regel nætterne på Camping, en hyggelig plads kun 10-15 minutters kørsel fra byens centrum. Det er en skøn plads hvor vi virkelig er tæt på de mange skønne både natur- og kulturoplevelser som Island har at byde på. Derudover ligger den – som navnet antyder – lige på ad søen, så før den lille kom til, snuppede vi som regel kajakkerne med på taget af bilen og hyggede os med ture på søen mellem besøgene. Der sker også at vi får besøg af vennerne på pladsen. Så kommer de valfarende med madkurv og så hygger vi i det fri hele dagen. Skønt at vi bare kan putte ungen og så hygge videre med vennerne uden at tænke på at skulle flytte ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one + one =