2014 FIFA World Cup: Vejen til Brasilien

2014 FIFA World Cup: Vejen til Brasilien

Vær social 🙂

2014 FIFA World Cup vil være den 20. FIFA World Cup, en international herrefodboldturnering, der efter planen vil finde sted i Brasilien fra 12. juni – 13. juli 2014. Det vil være anden gang, Brasilien har været vært for konkurrencen, sidste gang var i 1950. Brasilien blev uden modstand valgt som værtsnation i 2007, efter det internationale fodboldforbund, FIFA, dekreterede, at turneringen ville blive afholdt i Sydamerika for første gang siden Argentina i 1978, og femte gang i alt.

Landsholde fra 31 lande avancerede gennem kvalifikationsrunder, der begyndte i juni 2011, for at deltage med værtsnationen Brasilien i slutrunden. I alt skal der spilles 64 kampe i tolv byer i Brasilien i enten nye eller ombyggede stadioner, i en turnering, der begynder med en grupperunde. For første gang ved en World Cup-finale vil kampene bruge mållinje-teknologi.

FIFA World Cup 2014 Vejen til BrasilienSammen med værtslandet har alle verdensmesterhold siden det første VM i 1930 (Uruguay, Italien, Tyskland, England, Argentina, Frankrig og Spanien) kvalificeret sig til denne konkurrence. Spanien er den forsvarende mester, efter at have besejret Holland 1-0 i VM i 2010 for endelig at vinde sin første World titel. De foregående fire World Cups, der fandt sted i Sydamerika, blev alle vundet af sydamerikanske hold.

World Cup: Spillesteder, tidsplan fastlagt for “Vejen til Brasilien” venskabskampe, herunder Spanien, Nigeria og Elfenbenskysten

Scenen er sat for “Vejen til Brasilien.”

I fredags ​​offentliggjorde Soccer United Marketing, Proliga fodbolds kommercielle arm, tidsplaner og spillesteder for serien af opvarmningskampe til VM 2014, der følger seks lande, der er på vej til Brasilien, herunder de regerende mestre – Spanien – og de afrikanske udfordrere, Nigeria og Elfenbenskysten. Den begivenhed, der vil finde sted på tværs af USA fra 29 maj – 7 juni, vil starte og slutte i Washington DC området.

Nationens hovedstad vil være vært for åbningskampen mellem Tyrkiet og Honduras på RFK Stadium samt doubleheader finalen på FedEx Field i Landover, Maryland, mellem Spanien og El Salvador og en almindelig MLS sæsonkamp mellem DC United og Columbus Crew.

Blandt andre spillesteder kan nævnes Houston Dynamos BBVA Compass Stadium, Philadelphia Union PPL Park, FC Dallas’ Toyota Stadium og New York Red Bulls’ Red Bull Arena, samt et sted, der endnu ikke er fastlagt.

2014 FIFA World Cup Vejen til Brasilien

Billetter til alle “Vejen til Brasilien” kampe vil være til salg for offentligheden den 17. marts på mlssoccer.com/roadtobrazil. World Cup skydes i gang den 12. juni med kampen mellem værtslandet Brasilien og Gruppe A modstanderen Kroatien.

Her er den komplette liste over kampene:

29. maj: Tyrkiet vs. Honduras, RFK Stadium

30. maj: Bosnien og Herzegovina vs. Elfenbenskysten, nærmere følger

1. juni: Honduras vs. Israel, BBVA Compass Stadium

3. juni: Grækenland vs. Nigerien, PPL Park

4. juni: Elfenbenskysten vs. El Salvador, Toyota Stadium

6. juni: Grækenland vs. Bolivia, Red Bull Arena

7. juni: Spanien vs. El Salvador; D.C. United vs. Columbus Crew, FedEx Field

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × 2 =