Danskeren der stak af sted med de 114 millioner i lotto

Danskeren der stak af sted med de 114 millioner i lotto

Vær social 🙂

I januar i 2017 var der en dansker der blev meget overrasket, da de fik af vide at Super-Brugsen i Ølsted havde udstedt en Eurojackpot vinder kupon. Fra denne butik var der langet en kupon med de rigtige lottotal over disken. Det var dog sådan, at vinderen ikke meldte sig øjeblikkeligt, hvorfor det nærmest blev et helt stort mysterium i en halv måneds tid.

Eurojackpot vinder

Efter det kom i medierne, så blev det sådan, at den rigtige lottovinder faktisk ringede til Danske spil, lettere chokeret, og fik meldt sig som vinder. Det var sådan, at de dengang bare meldte det, og sagde at de gerne måtte ringe tilbage efter weekenden, sådan at de kunne nå at synke hele oplevelsen.

Ramte de rigtige lottotal i Eurojackpot

Faktisk viste det her sig at være en rigtig solstråle historie, da parret fra Nordsjælland slet ikke havde i sinde at spille. Det var nemlig sådan, at de alligevel ikke troede på, at de nogensinde kunne vinde i lotto. Manden havde nemlig lavet sig en oddskupon, som han ville spille, men da den unge ekspedient også havde misforstået noget, var han kommet til at lave dem en euro jackpot kupon, som nu skulle betales for, da den var printet.

Derfor forbarmede parret sig over den unge ekspedient og tog imod kuponen med de mange lottotal. Det viste sig jo så at være en ret god ide.

Vi kom i kontakt med vinderparret

Det er lykkedes os helt eksklusivt at komme i kontakt med parret, som trak Danmarks fjerdestørste Eurojackpot gevinst nogensinde. Vi fangede dem på deres sommerferie i deres ny købte sommerhus på den spanske ferieø Mallorca. Parret fortæller at de var lykkelige for, at Danske Spil havde rådgivning, for ellers var de bange for, at de ville have klattet lottomillionerne væk. De blev rådgivet til at købe ting, som havde en værdi fremadrettet – blandt andet et sommerhus. At ramme de rigtige lottotal har dog også haft negative konsekvenser, da de har måtte sige farvel til venner, da de ikke har kunne accepterer, at de havde vundet pengene.

”Vi havde et vennepar, som blev ved med at ville have penge til alt muligt, og til sidst, efter at have brugt over to millioner på de, måtte sige stop til dem. Det betød så at vi blev kaldt for en masse ting, hvilket betyder vi ikke snakker med dem den dag i dag.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ten − four =