Gratis tips til online dating

Gratis tips til online dating

Vær social 🙂

I vores moderne rotteræs kan det der med at få en kæreste faktisk godt være en opgave, der ikke rigtigt er plads i kalenderen til. Hvordan skal man få tid til overhovedet at møde nogen, når det er sparsomt med fritiden, og den tid tid der trods alt er for det meste bruges med vennerne og ikke på opsøgende gå i byen og find en kæreste arbejde.

I sådan en situation er der flere og flere der vender sig mod internettet og online dating sider. Men hvordan får man egentligt succes med det projekt? Ifølge eksperterne er ærlighed, tålmodighed og god og velgennemtænkt profil på det valgt datingsite nogle af de faktorer der har en vigtig betydning.

Her følger en lille liste med punkter, du bør overveje, når du bruger net dating:

Profilfoto

Vælg et foto der er naturligt og up to date. Særligt med dit foto er det vigtigt at være ærlig omkring hvem du er. Brug derfor ikke i foto der er mere en et halvt år gammelt.

Brugernavnet

Vælg et brugernavn som ikke er for smart og nemt at huske. Pas på med ulæselige blandinger at tal og bogstaver bare fordi det ønskede brugernavn er optaget.

Beskrivelsen

Som med brugernavnet er det vigtigt ikke at virke alt for smart. Du skal svare på spørgsmålet: ”Hvem er det du søger?” og samtidig præsenterer dig selv ærligt. Vær unik og kortfattet.

Denne liste var ikke så omfattende og er egentlig mest tænkt som en hurtig teaser. Hvis du seriøst overvejer at kaste dig ud i at date på nettet og synes virker som en god løsning at finde en kæreste online, kan du med fordel surfe og lave lidt mere research, inden du opretter din første profil på et datingsite. Der er mange steder med tips til de bedste måder at nærme sig kunsten at date online, samt til hvordan man skaber en iøjnefaldende profil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four + eighteen =