Hvad blev der af knægten fra Den Sjette Sans

Hvad blev der af knægten fra Den Sjette Sans

Vær social 🙂

Haley Joel Osment, født 10. april, 1988, er en amerikansk skuespiller, kendt som knægten fra Den Sjette Sans.

Osments skuespillerkarriere startede i en alder af fire år, da hans mor tog ham med ned i en ny Ikea forretning, og de mødte en talentspejder på udkig efter nyt skuespillertalent. Osment skrev sit navn på listen og blev kaldt tilbage til en audition. Da han blev bedt om at beskrive det mest fantastiske, han nogensinde havde set, beskrev Osment en IMAX-teater skærm og vandt en rolle i en Pizza Hut tv-reklame, hvor han reklamerede for deres “Big Foot” pizza. Denne reklame lancerede hans karriere, og senere samme år medvirkede han i ABC TVs sitcom Thunder Alley, hans første rolle i en tv-serie. Hans første spillefilmsrolle var som Forrest Gumps søn, også kaldet Forrest Gump, i 1994-filmen af ​​samme navn.

Haley Osment Hvad blev der af knægten fra Den Sjette SansOsment steg til berømmelse med sin præstation som Cole Sear i M. Night Shyamalans gyserfilm Den Sjette Sans, der gav ham en Oscar nominering for bedste mandlige birolle. Han optrådte efterfølgende i ledende roller i flere fremtrædende Hollywood-film, herunder Mimi Leders Pay It Forward og Steven Spielbergs Artificial Intelligence: A.I. Osments rolle i A.I. cementerede hans status som en af Hollywoods førende unge skuespillere og skaffede ham sin anden Saturn Award for Best Younger Actor, og mere ros fra kritikerne.

Han fik sin Broadway debut i 2008 i en kortvarig genoplivning af David Mamets skuespil, American Buffalo, med prominent deltagelse af John Leguizamo og Cedric the Entertainer.

Osment har lagt stemme til animerede film som The Country Bears, Klokkeren fra Notre Dame II og Junglebogen 2. Han vendte tilbage til live action med filmen Secondhand Lions i 2003.

Osment lagde stemme til videospilsserien, Kingdom Hearts, hvor han lagde stemme til Sora, seriens hovedperson, og også til Vanitas, en skurk, der ligner Sora. Osment lagde også stemme til ​​Takeshi Jins skikkelse i den engelske version af den udødelige Grand Prix anime tv-serie.

Populariteten af “I see dead people” overrasker stadig Haley Joel Osment

Haley Joel Osment sagde “I see dead people” for 15 år siden i sin Oscar-nominerede rolle i “Den Sjette Sans”, en sætning med en lang levetid, der stadig undrer skuespilleren.

“Det vil aldrig holde op med at overraske mig, hvor meget af et slogan, det blev” sagde Haley.

“Når jeg ser tilbage, giver det mening nu, men da vi skød filmen, var der ingen, der tænkte… at det ville blive det hit, der var, og at det i den grad ville udvikle et slags kaldesignal,” fortsatte han.

Haley Joel Osment Hvad blev der af knægten fra Den Sjette Sans

Efter hans hurtige vej til berømmelse – som omfattede en masse højtprofilerede projekter efter hans optræden i M. Night Shyamalans film – trak skuespilleren sig tilbage til New York og gik på college på NYU.

Nu, i en alder af 25, er Haley Joel tilbage i Hollywoods spotlight med flere nye projekter, herunder “The Spoils of Babylon” med Tobey Maguire og Kristen Wiig.

Skuespilleren kalder IFCs miniserie “meget surrealistisk” og fortalte Billy og Kit, at publikum kan glæde sig til en komisk fornøjelse.

“Tobey har været sjovt før, men jeg tror ikke, der helt er nogen, der har set ham sådan her,” forklarede han.

»Og Kristen, som simpelthen er et af ​​de sjoveste mennesker overhovedet, rammer lige i øjet,” fortsatte han. “Det var noget af det sjoveste, jeg nogensinde har været med til.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

13 + fifteen =