Ingen dyre regninger med mobil tilbehør

Ingen dyre regninger med mobil tilbehør

Vær social 🙂

mobil_telefon_grejerFindes der noget værre i denne her verden end når der kommer en uforudset regning, som ødelægger hele det budget, man havde stillet op? Især, når det handler om en måned som december, hvor der bare er så mange andre udgifter at tage hensyn til!

Irritationsmoment

Du har tabt din telefon, og du finder ud af, at du er en af de 20 procent, der ender med at få ødelagt deres skærm. Sådan lyder tallene nemlig fra www.politiken.dk.

Skærmen er revnet eller ridset, og det irriterer dig grænseløst, at du ikke havde nået at få investeret i noget mobil tilbehør såsom et cover, der kunne redde og spare dig for en dyr regning i forbindelse med reparation af din telefon. Det er rigtig sure penge, men hvis du igen vil have den fulde oplevelse af din telefon, så er det altså nok den vej, det ender med at gå.

Det er jo også irriterende at skulle gå og kigge på sådan en ridse i en skærm, fordi den også kommer til at genere, hvad du skal læse på din telefon.

Undgå endnu en skade

Når du så har fået sendt din telefon til reparation, så er der altså god fornuft i at få bestilt mobil tilbehør, så du er garderet, hvis det skulle ske igen, at du tabte din telefon. Og det er altså ikke usandsynligt, selvom du lover dig selv at passe bedst muligt på din telefon. Uheld sker, og det kan være i et kort øjeblik, at du bare lige ligger din telefon i lommen, mens du bukker dig ned, at den falder ud, og så har du balladen.

Hvem vil ikke gerne spare sig selv for nogle udgifter, hvis man kan gøre det? Det kan du gøre med mobil tilbehør og et cover til din telefon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 − three =