Råd og tips for at skabe et varmt og hyggeligt hjem

Råd og tips for at skabe et varmt og hyggeligt hjem

Vær social 🙂

Et hjem betyder forskellige ting for forskellige mennesker. For mange folk betyder en billig bolig et mindre hjem, et trailerhus eller en bygning for flere familier, såsom et rækkehus eller en ejerlejlighed.

Der er nogle folk, som – selv om de har råd til et større sted – foretrækker en lille bolig, fordi det formidler en følelse af varme og nærhed, og det kan betyde mindre arbejde med rengøring og vedligeholdelse.

Råd og tips for at skabe et varmt og hyggeligt hjem IndretningstipsHvis pladsen er godt udnyttet, og hvis hjemmet er velorganiseret og smagfuldt møbleret og indrettet, kan en mindre bolig være ligeså behagelig og beboelig som et større hjem.

Opbevaringskunsten er vigtig – og bør følge devisen: en plads til alt og alt på sin plads. Især i en lille bolig kan roderi ødelægge familiens harmoni. Hvis der er planlægges plads til at arbejde, skal tingene lægges væk, når en aktivitet er færdig.

Overfyldte eller overdekorerede områder får pladsen til at skrumpe, så gør indretningen meget enkel. Tomme overflader og bløde linjer giver et mere kontinuerligt udseende, selv om der er behov for lidt tekstur og mønster for at holde det interessant.

Indretningstips:

  • Brug neutrale farver med accenter af farve og tekstur i tilbehør, planter og samlinger. Brug de samme lyse farver i flere tilstødende værelser og til vægge, døre, profillister og pynt.
  • Mal mørke paneler en lysere farve. Mørke farver lukker et rum.
  • Blanke hårde overflader reflekterer lyset og udvide rummet.
  • Spejlvægge gør rummet større.
  • Tilpas enkle vinduesbehandlinger til væggens farve. Tilpas gulvbelægningen til væggens farve, så der ikke er en skarp kontrast, hvor de mødes.
  • Brug et minimum af mønstre, der står til hinanden, ikke står i modsætning. Et for stort mønster kan visuelt lukke et rum.

Hold det enkelt, vær tålmodig: Råd for at skabe et varmt og hyggeligt hjem

Hvad er hemmeligheden bag hjemmene – boliger, der er altid imødekommende, behagelige og forfriskende? Vi fik inspiration fra de fantastiske råd, der deles af folk med rigtige hjem denne uge. Og vi giver dig de bedste her, så du kan gennemlæse, bogmærke, absorbere og nyde dem.

Se på og leve i

“Design og indret din bolig til et sted, hvor man lever, i stedet for et sted, man blot ser på.”

– Fra Ellenkate & Tim’s Clever DIY Loft

Hold det enkelt (og vær tålmodig)

Hold det enkelt og hav ting omkring dig, som du elsker. Vær tålmodig. Jeg tror, ​​det tager et helt liv at gøre det helt rigtigt.

– Fra Heathers Sunny San Francisco Space

Fokus på funktion

Husk at fokusere på funktionen af ​​den plads, du arbejder med. Lad selve rummet diktere, hvad du gør med det i stedet for de ting, du ønsker at proppe det med.

– Fra Candice and Jason’s Colorful, Light Filled Apartment

Råd og tips for at skabe et varmt og hyggeligt hjem

Praktisk: Få fagfolk med, når budgettet tillader det

Hyr professionelle til de største udgifter, som dit budget tillader det; på den måde vil byggeriet stå sin prøve.

– Fra Jane & Dan’s Multifunctional Live/Work Studio

Praktisk: Gå altid ud fra mere

Når du anslår, hvor lang tid et projekt vil tage, så føj 40% til dit bedste gæt, og anerkend på forhånd, at du vil få brug for at tage mindst én ekstra tur til isenkram forretningen.

– Fra Ellenkate & Tim’s Clever DIY Loft

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eight − 7 =